Over ons

Castro is een verwijzing naar de wijk Castro in San Francisco, één van de meest tolerante wijken ter wereld, in één van de favoriete steden van onze oprichters Stefan de Bruijn en Frits Huffnagel. Een stad waarvan de afkorting, SF, overeenkomt met de eerste letters van hun voornamen.

Team Castro

Netwerk

Castro Communicatie heeft een uitgebreid netwerk in de media en bij de overheid. Regelmatig organiseren we activiteiten voor ons netwerk. Elk kwartaal vindt Castro Invites plaats voor opdrachtgevers en bekenden. Een interessante spreker schijnt daarbij zijn of haar licht op een bepaald onderwerp.

Op 15 januari 2020 organiseerden we ‘Castro 1 jaar’, met Femke Halsema en Mark Rutte als gastsprekers.

Op 15 mei 2023 vierden we ‘Castro – Four More Years’. We lieten onze opdrachtgevers, vrienden en bekenden stemmen over een nieuwe termijn van vier jaar. Het resultaat was overweldigend positief en daarom gaan we dan ook graag vier jaar door.

Tijdens deze avond maakten we ook ons partnerschap met New Balls Please bekend. Samen organiseren we onder de naam New Balls Please Amsterdam corporate events.

Vrijdag 8 september 2023 opende de nieuwe stadsdeelvoorzitter Amélie Strens van Amsterdam-Centrum ons nieuwe kantoor aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam! Hartelijk dank aan iedereen die onze opening heeft bijgewoond. En in het bijzonder ook aan Annemarie van Gaal, die een inspirerend verhaal vertelde over ondernemen.

Voor wie ons nieuwe kantoor nog niet heeft gezien: kom binnenkort gerust langs. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de Czaar Peterstraat 109!

Onze partners

Castro Communicatie heeft een netwerk aan specialisten en deskundigen. In het bijzonder werken we ook veel samen met: